Srce je omagalo,
Dih je zastal,
A spomin na tebe
Bo vedno ostal.
Hvaležni smo ti,
Stanko HVALA TI.

V 43. letu starosti nas je nenadoma, za vedno zapustil naš dragi sin, brat, stric, boter, nečak, bratranec in prijatelj Stanko Urek z Drečjega Vrha pri Trebelnem.

Ob nepričakovani izgubi se iskreno zahvaljujemo ekipi Prvih posredovalcev Prostovoljnega gasilskega društva Trebelno, Ekipi nujne medicinske pomoči ZD Trebnje ter vsem prisotnim ob dogodku, ki ste se borili, da bi ga obudili v življenje.
Iskreno se zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, znancem ter vsem, ki ste nam v težkih trenutkih slovesa stali ob strani in z nami delili neizmerno žalost in bolečino. Posebna zahvala sodelavcem Surovine d.d., Poslovne enote Trebnje in Poslovne enote Krško, nekdanjim sodelavcem Cestnega gradbenega podjetja Novo mesto, Upravni enoti Trebnje. Hvala za podarjene sveče, cvetje, svete maše ter za izražene besede sožalja. Zahvaljujemo se gospodu župniku Jerneju Nemaniču za lepo opravljen obred, pevcem s Trebelnega, govornici za lepo prebrane besede slovesa, izvajalcu tišine ter pogrebni službi Blatnik za organizacijo pogreba. Prisrčna hvala za stiske rok, besede tolažbe, izbrane misli. Hvala vsem, ki ste Stankota imeli radi ter ga pospremili na njegovi zadnji poti.

Žalujoči: vsi njegovi

Pogrebna služba Novak

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi