gasilciIzbiramo najlepše urejen gasilski dom

Vabimo vas k sodelovanju v naši akciji: ker smo v oktobru, mesecu požarne varnosti in prav gotovo smo Slovenci narod gasilcev. S podjetjem Novatel iz Celja pripravljamo posebno akcijo za naše gasilce, za našega najboljšega soseda, ki je vedno med prvimi, ko se nam v življenju kaj zaplete.

Med 15. in 25. oktobrom bomo z glasovanjem izbirali najlepše urejen gasilski dom. Zmagovalna gasilska enota bo prejela telefon Gigaset GX 290, ki ga bo prispevalo podjetje Novatel iz Celja. Drugo in tretje uvrščeni pa prejmeta tolažilne nagrade...

Drage poslušalke in cenjeni poslušalci, prav gotovo je v vaši bližini gasilski dom, ki si zasluži nagrado, pridružite se glasovanju in s tem omogočite gasilski enoti pridobiti kvaliteten aparat.

Glasovanje bo potekalo v živo med tednom ob 8. uri in 25 minut in popoldne ob 17. uri in 15 minut, ob sobotah in nedeljah pa bomo glasovali ob 13. uri in 10 minut. Glasujete pa lahko tudi po navadni pošti, mailu studio@radiosraka.com, na FB radia Sraka, ali pošljete SMS na številko 064 251 300.

OBVESTITE VAŠE ČLANE O AKCIJI. SREČNO!

 

Trenutni in pretekli obiskovalci