Tekoče napovedi

Vodenje gospodinjstva

NASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 22. junija 2019 - 8.00 - Znano je, da so zrele gozdne borovnice, tako sveže kot posušene, ne le okusen divji sadež ampak tudi naravno domače zdravilo pri prebavnih motnjah. Skoraj nepozaben pa je okus borovničevega zavitka. Nadev po navadi kombiniramo s češnjami. Posebno mesto v gospodinjstvu pa ima tudi dišeča sivka, ki je uporabna na različne načine. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

 

Šola kuhanja

NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 23. junija 2019 - 9.15 - Tisti, ki si čez dan privoščijo do dve lahki malici, manj obremenjujejo želodec kot ljudje, ki ves dan pojedo le dva ali tri krepke in količinsko obilne obroke. Kot vmesni obrok so mešanica oreščkov priporočljiva zaloga dobrih vlaknin, maščob in zaščitnih snovi. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

Joze Kapler

ŽUPANJE IN ŽUPANI NA NAŠEM SLIŠNEM OBMOČJU: OBČINA ŠKOCJAN - JOŽE KAPLER

Sobota, 15. junija 2019 - 9.30 - Nadaljujemo z nizom oddaj v letu 2019. V njih predstavljamo dogajanje, razvoj, napredek in načrte v številnih občinah na našem slišnem območju. Naš tokratni gost bo župan občine Škocjan, JOŽE KAPLER. Vaša vprašanja sprejemamo že pred oddajami na tel. št. 07/33-23-300 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Gorjanska četaNAŠ VSAKDANJIK: Društvo gorjanska četa

Četrtek, 13. junija 2019 - 16.10 - Tokrat ste izvedeli več o Društvu Gorjanska četa. Gost oddaje je bil njen predsednik MILAN KRANJC.

Več ...

PMN 2019 letakNAŠ VSAKDANJIK: POLETNA MUZEJSKA NOČ

Četrtek, 13. junija 2019 - 13.15 - Gostja oddaje Naš vsakdanjik je bila PETRA STIPANČIČ iz Dolenjskega muzeja Novo mesto, ki je spregovorila o sobotni Poletni muzejski noči, pa tudi o zanimivi zgodovini Novega mesta.

Več ...

Trebanjski košNAŠ VSAKDANJIK: TREBANJSKI KOŠ

Četrtek, 13. junija 2019 - 10.10 - V sredini oddaji Naš vsakdanjik bomo gostili predstavnika občine Trebnje, ki bo predstavil prihajajočo poletno prireditev Iz trebanjskega koša.

Konec poti -Luka Bregar - CaminoNAŠ VSAKDANJIK: LUKA BREGAR - DOŽIVETJA NA POTI CAMINO

Torek, 11. junij 2019 - 10.10 - V torkovi oddaji Naš vsakdanjik smo gostili LUKO BREGARJA, ki je predstavil svoja doživetja na portugalskem delu znamenite poti CAMINO.

Več ...

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi