Tekoče napovedi

Vodenje gospodinjstva

NASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 21. julija 2018 - 8.00 - Shranjevanje živil z različnimi metodami nam ne zagotavlja dobrega shranka, če ne upoštevamo vsa zahtevana pravila. Kvarjenju konzerviranih živil pa se izognemo, če poznamo vrste mikroorganizmov in pogoje, ki so vzrok za spremembe v živilu. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

 

Šola kuhanja

NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 22. julija 2018 - 9.15 - Nabiranje gob je velik užitek, toda le, če imamo nekaj gobarske sreče. Zaradi prijetnega vonja se razveselimo tudi lisičk in omaka, skupaj s polento, je zelo okusen obrok. Kadar nam dopušča čas, se lotimo tudi bolj zahtevnih jedi, ki so včasih prava kuharska umetnost. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

Gasilska zveza BrežiceNaš vsakdanjik: Gasilska zveza Brežice 

Četrtek, 12. julija 2018 - 13.30 - V tokratni oddaji Naš vsakdanjik je tekla beseda o delovanju GASILSKE ZVEZE BREŽICE, novih pridobitvah na področju gasilske opreme, izobraževanju gasilcev ter zagotavljanju večje varnosti. Gosta oddaje sta bila župan občine Brežice IVAN MOLAN in poveljnik Gasilske zveze Brežice DARKO LESKOVEC

Več ...

TD Suha krajina - ŽuzemberkNaš vsakdanjik: Trški dnevi 2018

Torek, 10. julija 2018 - 13.30 - Tema oddaje Naš vsakdanjik so bili jubilejni 20. Trški dnevi, ki potekajo od 6. do 16. julija 2018 v občini Žužemberk. Gost oddaje je bil VLADO KOSTEVC, predsednik Turističnega društva Suha krajina. 

Več ...

kgzs-logoKmetijska oddaja: KGZS – Zavod Novo mesto - Dan tehnike

Nedelja, 8. julija 2018 - 9.40 - Gost tokratne oddaje bo MARTIN MAVSAR, svetovalec za kmetijsko tehniko na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije, Kmetijsko gozdarskem zavodu Novo mesto. Predstavil bo Dan tehnike, katerega nosilna tema bo obdelava tal in namakanja v vrtnarstvu in poljedeljstvu. Več na www. kmetijskizavod-nm.si.

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi