Tekoče napovedi

KGZ NOVO MESTOKmetijska oddaja: KGZS - Zavod Novo mesto: Vzreja telet

Nedelja, 29. marca 2020 - 9.30 - V nedeljski kmetijski oddaji od pol desetih boste izvedeli več o tem, na kaj vse moramo biti pozorni pri vzreji še ne odstavljenih telet. Gostja oddaje bo ANJA MEŽAN, specialistka za živinorejo na KGZS - Zavodu Novo mesto.

Gregor MacedoniŽupanje in župani na našem slišnem območju: Gregor Macedoni 

Sobota, 28. marca 2020 - 9.30 - Naš gost bo župan Mestne občine Novo mesto, GREGOR MACEDONI. Vaša vprašanja sprejemamo že pred oddajo na tel. št. 07 33 23 300 ali pišite na studio@radiosraka.com.

 

Naš vsakdanjik: Pravljice in pesmice za najmlajše

V Pančkovem svetu se pridružujejo pobudi olajšati in popestriti vsakdan našim malčkom. Zato do nadaljnjega odpirajo brezplačen dostop do Pančkovih pravljic in pesmic v oblaku www.pancek.si.

Vse obstoječe naročnike pa obveščajo, da jih nagrajujejo s podaljšano brezplačno mesečno naročnino.

 

 

Logo Obcina BreziceNaš vsakdanjik: Občina Brežice

Občina Brežice je vzpostavila posebno telefonsko številko 051 20 10 10, namenjeno starejšim v stiski, ki potrebujejo nujno pomoč v času ukrepov proti širjenju virusa.

Več na povezavi: www.brezice.si.

Obcina Krško - grbNaš vsakdanjik: Občina Krško 

Telefonska številka na kateri občani občine Krško lahko pridobijo splošne informacije 07 49 81 329 (v poslovnem času) pišejo na elektronski naslov oscz.krsko@krsko.si

Telefonska številka za občane, ki potrebujejo pomoč v obliki oskrbe z najnujnejšimi artikli in hrano je 070 585 803.

Več na povezavi: www.krsko.si.

Obcina Šentjernej grbNaš vsakdanjik: Občina Šentjernej

OBVESTILO OBOLELIM V DOMAČI OSKRBI IN OBVESTILO O INFORMACIJAH V ZVEZI S CORONOVIRUSOM

Objavljamo telefonsko številko, na katero kličite oboleli, ki ste v domači oskrbi in nimate možnosti, da si zagotovite oskrbo s hrano in drugimi nujnimi zadevami, kot so zdravila. Prav tako na to tel. številko lahko kličete vsi občani, ki potrebujete kakršnekoli informacije s Coronovirusom, in sicer vsak dan med 6. in 16. uro. Telefonska številka je 041 656 699. Več na povezavi: www.sentjernej.si.

Obcina Trebnje grbNaš vsakdanjik: Občina Trebnje

Občinski štab civilne zaščite Občine Trebnje: DEŽURNA ŠTEVILKA za dobavo osnovnih življenskih potrebščin (hrana) je 031 602 803, za vse, ki nimajo drugih možnosti oz. niso mobilni.

Za oskrbo z zdravili in zdravstvene težave pokličite izbranega osebnega zdravnike Zdravstvenega doma Trebnje ali pokličete na telefonsko številko Zdravstvenega doma Trebnje 07/ 348 17 40 ali 07/ 348 17 80. V času epidemije s korona virusom se organizira dostava zdravil s pomočjo Civilne zaščite. Dostavo zdravil po lastni presoji odredijo zdravniki Zdravstvenega doma Trebnje. Več na povezavi: www.trebnje.si.

 

Obcina Metlika grbNAŠ VSAKDANJIK: Občina Metlika

Občina Metlika z namenom boljše obveščenosti javnosti objavlja vse informacije povezane s koronavirusom na enem mestu. Za občane je omogočeno naročilo na prejemanje e-obvestil občine (SMS sporočila in elektrosnka pošta) na naslednji povezavi: www.metlika.si/einformingZa prebivalce deluje na številki 080 1404 klicni center, kamor lahko postavijo vprašanja v zvezi z koronavirusom. V njej deluje tudi predstavnik Uprave RS za zaščito in reševanje.

Grb Občina SemičNaš vsakdanjik: Občina Semič

Obvestilo Občine Semič in Štaba Civilne zaščite, ki bo v naslednjih dneh razdeljeno vsem gospodinjstvom v občini Semič. Obvestilo je objavljeno tudi na spletni strani občine www.semic.si.

Grb MO Novo mestoNaš vsakdanjik: Mestna občina Novo mesto

Mestna Občina Novo mesto - Za informacije in zagotavljanje nujnih potreb najranljivejših skupin prebivalstva (predvsem starejših) je uvedena dežurna telefonska številka 07 39 39 289. Dežurna številka je na voljo vsak dan med 7. in 20. uro. Več na povezavi www.novomesto.si.

Trenutni in pretekli obiskovalci