Tekoče napovedi

Klemen RošerVeseli petkov večer: Klemen Rošer

Petek, 24. svečana 2017 - 20.00 - Zadnji Veseli petkov večer v februarju nam bo popestril uveljavljen glasbenik, harmonikar, pisec glasbe in mentor KLEMEN ROŠER. V oddaji bomo slišali njegove najnovejše skladbe zbrane na novi zgoščenki z naslovom POZDRAV NA JUŽNO TIROLSKO. Več na www.klemenroser.si

logo splet najzameOstanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

Četrtek, 23. februar 2017 - 10.00 - V oddaji bo tekla beseda o moči industrijske konoplje. Gostili bomo BOŠTJANA CESARJA, direktorja trgovine NAJZAME.SI iz Novega mesta in TOMAŽA ROSIČA, lastnika blagovne znamke Be hempy- slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Vabljeni k poslušanju in sodelovanju. Več na www.najzame.si.

Vodenje gospodinjstva NASVETI ZA GOSPODINJSTVO

Sobota, 18. februarja (svečana) 2017 - 8.00 - Ne malokrat se zgodi, da zaradi obolenja ne moremo žvečiti in normalno požirati. Pomoč in rešitev je v tekoči in kašasti hrani. Požiranje pa zelo olajšajo jedi, ki so lahkotne kot pena, h kateri pripomore stepen jajčni beljak. Od mesa so sprejemljive ribe in perutnina, njihovo meso pa je zelo dovzetno za okužbe. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

Šola kuhanja NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 19. februar (svečan) 2017 - 9.15 - Karnevali po svetu imajo različni namen, pri nas je znano kurentovanje, ki ima že od davno nazaj le en namen- predvsem pregnati mrzlo zimo in priklicati pomlad. Iz loncev največkrat zadiši po mesnih jedeh, čeprav tudi repa in koleraba ne smeta biti zapostavljeni živili. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

Marjanca Tršinar AntićNEDELJSKI NOČNI KLEPET

Nedelja, 19. februarja (svečana) 2017 - 22.00 - Vabljeni k poslušanju pogovorne oddaje z MARJANCO TRŠČINAR ANTIĆ. Z vami bo delila svoje izkušnje in znanja o tem, kako težave spreminjati v izzive in jih uspešno reševati. V prvih oddajah smo govorili o odlašanju, odločitvah, moči pozitivnih misli, sreči in spremembah v življenju... Vabljeni k sodelovanju in klepetu na tel. 07 33 22 100, vsako nedeljo med 22. in 23. uro. Vaša mnenja, predloge in vprašanja glede oddaje lahko pošljete tudi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik prihajajočih glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

Prodaj in kupi