Tekoče napovedi

DRUšTVO RESjeNaš vsakdanjik: Društvo RESje - Ana Cajnko

Četrtek, 20. septembra 2018 - 16.00 - Na valovih Radia Sraka, lokalnem radiu posebnega pomena, bo tokrat ponovno tekla beseda o demenci, priročniku RESje potrebujemo pomoč, ki je za svojce oseb z demenco brezplačen in o knjigi Demenca, moja učiteljica, z delavnicami o demenci drugače. Gostja oddaje bo prof. ANA CAJNKO, iz Društva RESje

Joze Muhic-zupan obcine Dol TopliceŽupanje in župani na našem slišnem območju: Dolenjske Toplice – Jože Muhič

Sobota, 22. septembra 2018 - 9.30 - Nadaljujemo z nizom oddaj v letu 2018. V njih predstavljamo dogajanje, razvoj, napredek in načrte v številnih občinah na našem slišnem območju. Naš tokratni gost bo župan občine DOLENJSKE TOPLICE, JOŽE MUHIČ. Vaša vprašanja sprejemamo že pred oddajami na tel. št. 07/33-23-300 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi