Tekoče napovedi

Vodenje gospodinjstva NASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 29. aprila (malega travna) 2017 - 8.00 - Pomlad, poletje, jesen, zima - vsak letni čas ima svoj čar. Ob primerno izbranem cvetličnem okrasju pa lahko njihov čar zaživi tudi v našem domu. Posebno pozorni moramo biti pri rezanem cvetju, da ga ohranimo čim dlje svežega ali pa poznati načine kako ga pravilno posušiti. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

Šola kuhanja NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 30. aprila (malega travna) 2017 - 9.15 - Za konec meseca aprila ali malega travna se spomnimo na sv. Jurija, ki je bil zavetnik pastirjev. Znanih pa je veliko šeg in navad v prihajajočem cvetočem maju ali velikem travnu, ki nas razveseli z mnogimi novostmi v naravi pa tudi na jedilniku. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

Jantarno leto1Naš vsakdanjik: Jantarno leto

Četrtek, 13. april (mali traven) 2017 - 16.00 - Dolenjski muzej Novo mesto in Mestna občina Novo mesto v okviru prireditve JANTARNO LETO pripravljata številne dogodke. Gosta oddaje sta bila BORUT KRIŽ, arheolog in kustos v DOLENJSKEM MUZEJU Novo mesto in JURE DOLINAR, iz ZAVODA NOVO MESTO. Teme oddaje so bile: predstavitev priložnostnih razstav o JANTARJU, ostalih prireditev ter jantarnega kamna na Glavnem trgu. Več o dogodkih najdete na www.novomesto.si  in www.dolenjskimuzej.si.

Več ...

Marjanca Trščinar AntićNEDELJSKI NOČNI KLEPET

Nedelja, 23. aprila (malega travna) 2017 - 22.00 - Vabljeni k poslušanju pogovorne oddaje z MARJANCO TRŠČINAR ANTIĆ. Z vami bo delila svoje izkušnje in znanja o tem, kako težave spreminjati v izzive in jih uspešno reševati. V prvih oddajah smo govorili o odlašanju, odločitvah, moči pozitivnih misli, sreči in spremembah v življenju, prijateljstvu... Vabljeni k sodelovanju in klepetu na tel. 07 33 22 100, vsako nedeljo med 22. in 23. uro. Vaša mnenja, predloge in vprašanja glede oddaje lahko pošljete tudi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Prodaj in kupi