Tekoče napovedi

Gregor MacedoniŽUPANJE IN ŽUPANI NA NAŠEM SLIŠNEM OBMOČJU: Mestna občina Novo mesto  

Sobota, 19. oktobra 2019 - 9.30 - O številnih investicijah v teku, proračunih za leto 2020 in 2021, sklepih nedavne seje občinskega sveta MESTNE OBČINE NOVO MESTO in načrtih na številnih področjih boste izvedeli v oddaji to soboto od 9. ure in 30 minut naprej, ko bomo gostili župana g. GREGORJA MACEDONIJA. Več na www.novomesto.si.

 

FURSVELIKA JAVNA DRAŽBA FINANČNE UPRAVE: izklicne cene od 10 do 30 evrov

Sobota, 19. oktobra 2019 - 10.00 - V Novem mestu, Drgančevje, objekt 16, bo FURS, priredil veliko javno dražbo najdenih stvari, v zameno za denar, ponudila 36 najdenih stvari (INFO-javna dražba). Med njimi prevladujejo kolesa, najdejo pa se tudi kotna brusilka, ročna ura za športne aktivnosti, zračna pištola, moška ročna ura, signalna pištola, otroški voziček, digitalni fotoaparat,... Ogled je možen na dan dogodka od 8.30 h do 10.00 ure. Potrebna je predhodna registracija na dan dražbe od 8.30 ure naprej.

OŠ DolžNAŠ VSAKDANJIK: 100 letnica šole v Dolžu

Petek, 18. oktobra 2019 - 10.10 - V Krajevni skupnosti Dolž so v začetku meseca s postavitvijo informacijske table v središču vasi obeležili 100-letnico Podružnične šole Dolž. O zgodovini šole, pomembnih prelomnicah in današnjem šolanju bo v petkovi oddaji po 10.00 uri spregovorila gostja oddaje MATEJA ANDREJČIČ, ravnateljica Osnovne šole Stopiče.

Pravi moškiNAŠ VSAKDANJIK: Program "Pravi moški"

Četrtek, 17. oktobra 2019 - 10.10 - Z namenom ozaveščanja, še posebej moških, da se z zdravim načinim življenja zmanjša tveganje za razvoj raka, prepoznavanjem zgodnjih znakov, da se pravočasno odkrije in poveča možnost ozdravitve bosta v oddaji Naš vsakdanjik spregovorila podpredsednica društva onkoloških bolnikov Slovenije in vodja programa PRAVI MOŠKI, BREDA BREZOVAR GOLJAR, in ambasador projekta MARJAN DOLER.

Polona Klančnik - Peka z drožmiNAŠ VSAKDANJIK: Peka z drožmi 

Ponedeljek, 14. oktober 2019 - 10.10 - Ali veste kako poteka peka z drožmi ali bi se je radi naučili? Potem ne smete preslišati zanimive oddaje, v ponedeljek po 10. uri. V studiu bomo gostili POLONO KLANČNIK, ki jo je zasvojila peka kruha z divjim kvasom ali drožmi. Prijazno vabljeni k poslušanju.

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

SRAKA-LOGOGLASBENE ŽELJE NA RADIU SRAKA

Na Radiu Sraka sprejemamo vaše glasbene želje vsako jutro, pa tudi v dopoldanskem in popoldanskem času. Vsako soboto, pa se z glasbo, ki jo izbirate vi, zabavamo ob večerih med 21:00 uro in 24:00 uro. Ko zaslišite napoved glasbenih želja, hitro pokličite na telefonsko številko 07/33 22 100 in izberite svojo pesem. Lahko nam tudi pošljete sporočilo na naš e-naslov: studio@radiosraka.com ali na Facebook stran. Vabljeni!

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: sracje.gnezdo@siol.net. Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi