Tekoče napovedi

Ekologi brez mejaNaš vsakdanjik: Društvo ekologi brez meja

Četrtek, 23. januarja 2020 - 10.10 - Letošnje leto je leto zamujenih mejnikov, svet pa drvi in pospešuje naprej. Kaj že vemo, da nas čaka v naslednjih mesecih na področju okolja? Ekologi brez meja so novo leto vzeli pod drobnogled. Vljudno vabljeni k poslušanju četrtkove dopoldanske oddaje Naš vsakdanjik. Naša gostja bo KATJA SREŠ iz DRUŠTVA EKOLOGI BREZ MEJA.

Vodenje gospodinjstva

NASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 25. januarja 2020 - 8.00 - Za uspešno kuhanje je potrebno poznati skoraj vse osnove kuharskih veščin in hranilno sestavo živil. Za naše zdravje so potrebni tudi vitamini in rudninske snovi ter mikroelementi, ki so v določenih živilih le v sledeh. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

 

Šola kuhanja

NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 26. januarja 2020 - 9.00 - Mnoge sladice in tudi napitke okrasimo z zelenimi lističi poprove mete in melise, ki sta poleg svežega okusa tudi zdravilni. Zelena barva lističev se lepo poda k beli stepeni smetani in čokoladni podlagi. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

OOPZ-NMNAŠ VSAKDANJIK: Novomeška Obrtno-podjetniška zbornica

Sobota, 18. januarja 2020 - 9.30 -  Novomeška Obrtno-podjetniška zbornica je lani praznovala 50-letnico delovanja. Gostja tokratne oddaje je bila direktorica mag. EMILIJA BRATOŽ

SiDGNAŠ VSAKDANJIK: SLOVENSKI DRŽAVNI GOZDOVI d.o.o.

Ponedeljek, 20. januarja 2020 - 10.10 - Vozni park družbe Slovenski državni gozdovi je kmalu na začetku leta postal bogatejši za osebna službena vozila, gozdarske traktorje in transportno kompozicijo za uresničevanje strateških ciljev. Prisluhnite gostu oddaje Naš vsakdanjik bo glavni direktor družbe Slovenski državni gozdoviZLATKO FICKO. Vljudno vabljeni k poslušanju.

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

SRAKA-LOGOGLASBENE ŽELJE NA RADIU SRAKA

Na Radiu Sraka sprejemamo vaše glasbene želje vsako jutro, pa tudi v dopoldanskem in popoldanskem času. Vsako soboto, pa se z glasbo, ki jo izbirate vi, zabavamo ob večerih med 21:00 uro in 24:00 uro. Ko zaslišite napoved glasbenih želja, hitro pokličite na telefonsko številko 07/33 22 100 in izberite svojo pesem. Lahko nam tudi pošljete sporočilo na naš e-naslov: studio@radiosraka.com ali na Facebook stran. Vabljeni!

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: sracje.gnezdo@siol.net. Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi