Tekoče napovedi

logo splet najzameOSTANIMO ZDRAVI: NAJZAME.SI - Moč konoplje

Četrtek, 25. maja (velikega travna) 2017 - 10.00 - Gosta oddaje bosta BOŠTJAN CESAR, direktor podjetja NAJ ZAME.SI in TOMAŽ ROSIČ, lastnik blagovne znamke slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Tema oddaje bo moč konoplje - zdravi z Be-hempy slovenskimi proizvodi konoplje. Predstavila bosta tudi novosti in nove vrhunske proizvode iz konoplje. V drugem delu bosta gosta odgovarjala tudi na vaša vprašanja. Vabljeni k poslušanju in sodelovanju. Več na www.najzame.si.

 

 

 

Vodenje gospodinjstvaNASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 27. maja (velikega travna) 2017 - 8.00 - Kis je v gospodinjstvu nepogrešljiva tekočina, saj se lahko uporablja kot učinkovito čistilno sredstvo za pečice, hladilnik, z njim odstranimo madeže z nerjaveče posode ali pa naredi steklo bleščeče čisto kot novo. Kis dobro preprečuje nastanek plesni in odstranjuje neprijetne vonjave, kot sta česnov in čebulni vonj na dlaneh. Dobrodošel pa je tudi v kopalnici pri odstranjevanju mineralnih madežev in še marsikje. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR. Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

Šola kuhanjaNEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 28. maja (velikega travna) 2017 - 9.15 - Pogosto se postavlja vprašanje, kako poteka hladno stiskanje oljnih semen in tudi kakšna je primerjava hladno stisnjenega in rafiniranega olja. V primerjavi s sončničnim oljem je bučno olje na južnem delu naše dežele le redko na mizi. Topla pomlad in poletje pa sta pravi čas za pripravo nasitnih solat z bučnim oljem. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.Posnetke minulih oddaj najdete v našem arhivu.

 

Marjanca Trščinar AntićNEDELJSKI NOČNI KLEPET

Nedelja, 28. maja (velikega travna) 2017 - 22.00 - Vabljeni k poslušanju pogovorne oddaje z MARJANCO TRŠČINAR ANTIĆ. Z vami bo delila svoje izkušnje in znanja o tem, kako težave spreminjati v izzive in jih uspešno reševati. V prvih oddajah smo govorili o odlašanju, odločitvah, moči pozitivnih misli, sreči in spremembah v življenju, prijateljstvu... Vabljeni k sodelovanju in klepetu na tel. 07 33 22 100, vsako nedeljo med 22. in 23. uro. Vaša mnenja, predloge in vprašanja glede oddaje lahko pošljete tudi na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

metuljicicaOstanimo zdravi: Metuljčica - društvo za pomoč pri obolenjih ščitnice

Sreda, 24. maja (velikega travna) 2017 - 14.00 - 26. maja obeležujemo Svetovni dan ščitnice. Gostja oddaje bo JANJA DRENŠEK, predsednica METULJČICE, društva za pomoč pri obolenjih ščitnice. Predstavila bo društvo, njegove dejavnosti in načrte ter spregovorila o preprečevanju in zdravljenju bolezni. Vabljeni k poslušanju. Več na www.metuljcica.si.

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Prodaj in kupi