Tekoče napovedi

Andreja BrenceKMETIJSKA ODDAJA: Andreja Brence, KGZS - Zavod NM

Nedelja, 17. novembra 2019 - 9.30 - Z nekoliko nižjimi temperaturami sadna drevesa vstopajo v čas mirovanja, drevesnice pa v novembru odpirajo vrata. Prisluhnite nasvetom gostje ANDREJE BRENCE, svetovalki za sadjarstvo na Kmetijsko gozdarskem zavodu Novo mesto o prednostih jesenskega sajenja dreves, beljenju debel in zaščiti sadnih dreves pred zmrzaljo.

Franc PapežSRAKINA SOBOTNA VESELICA: Franci Papež

Sobota, 16. novembra 2019 - 21.00 - Cenjeni poslušalci, preživite oblačen in vremensko neugoden konec tedna v družbi vaših najdražjih in ob poslušanju glasbe ter programa Radia Sraka. Gost ene izmed izredno poslušanih oddaj, Srakine sobotne veselice bo tokrat glasbenik FRANCI PAPEŽ. Zgoščenko zbranih pesmi je naslovil Moje pesmi. Ne zamudite vesele oddaje to soboto od 21.00 h naprej.

Vodenje gospodinjstva

NASVETI ZA VODENJE GOSPODINJSTVA

Sobota, 16. novembra 2019 - 8.00 - Prihaja čas jesensko-zimskih praznikov in zato je prav, da si dovolj zgodaj pridobimo še znanje in izkušnje za pripravo prazničnih dobrot. Ob razmišljanju, kako lahko iz določenih živil naredimo različne jedi, tudi ugotovimo, da bi lahko marsikaj spremenili v prid zdravju. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

 

Šola kuhanja

NEDELJSKA ŠOLA KUHANJA

Nedelja, 17. novembra 2019 - 9.00 - Mediji nas pogosto obveščajo o kakovosti svežega mesa in mesnin. Nezaupanje je nekaj časa na strani perutnine, nato svinjine, govedine in tudi ovčetine. Tudi nekatere ribe so na slabem glasu. Z nepravilnim ravnanjem in predelavo mesa doma vzrejenih živali pa prav tako lahko izpostavimo naše zdravje. Oddajo pripravlja in vodi HELENA MRZLIKAR.

 

PGD Veliki kamen - vaja 2019NAŠ VSAKDANJIK: Gasilsko reševalna vaja "Goreče ljubosumje"

Sobota, 16. novembra 2019 - 9.30 - Minulo soboto, 9. novembra je pri Osnovni šoli Koprivnica v občini Krško potekala gasilsko reševalna vaja "Goreče ljubosumje" (foto: PGD Veliki Kamen). O poteku, namenu in rezultatih vaje bo povedal gost oddaje Naš vsakdanjik, SANDI LEKŠE, koordinator vaje.

Praznovanje jeseni - Semič 2019NAŠ VSAKDANJIK: Praznovanje jeseni v Semiču

Ponedeljek, 11. novembra 2019 - 17.15 - Gostja oddaje je bila TANJA PREŠEREN BANOVEC, predstavnica Turističnega društva Semič, ki je predstavila veselo jesensko dogajanje, Praznovanje jeseni v Semiču

 

Več ...

facebookVŠEČKAJTE FACEBOOK STRAN RADIA SRAKA

Vabimo vas, da nam sledite tudi na družabnem omrežju Facebook. Tam boste lahko spremljali, kaj vse se dogaja na Radiu Sraka in si ogledali galerijo slik glasbenih gostov v našem studiu. Všečkajte našo stran in nam sledite - povezava vas čaka tukaj.

SRAKA-LOGOGLASBENE ŽELJE NA RADIU SRAKA

Na Radiu Sraka sprejemamo vaše glasbene želje vsako jutro, pa tudi v dopoldanskem in popoldanskem času. Vsako soboto, pa se z glasbo, ki jo izbirate vi, zabavamo ob večerih med 21:00 uro in 24:00 uro. Ko zaslišite napoved glasbenih želja, hitro pokličite na telefonsko številko 07/33 22 100 in izberite svojo pesem. Lahko nam tudi pošljete sporočilo na naš e-naslov: studio@radiosraka.com ali na Facebook stran. Vabljeni!

telefonČESTITKE IN MALI OGLASI NA RADIU SRAKA

Čestitke in male oglase za objave na radiu Sraka sprejema oglasna služba v prodajalni SRAČJE GNEZDO v novomeškem BTC-ju. Omenjena obvestila lahko oddate osebno v prodajalni vsak delovnik od 8:00 do 20:00 ure in soboto do 15:00 ure. Lahko pa različna obvestila naročite tudi po telefonu na številkah: 07 33 22 000 in 051 30 10 40, ali po elektronski pošti: sracje.gnezdo@siol.net. Minule oz. že objavljene male oglase pa najdete tukaj.

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi