Včeraj, danes, jutri: VLADO BEGAN in HERMAN GRABER

Četrtek, 03 oktober 2013. Število ogledov te strani je 3070

Vlado Began in Herman Graber-01 10 2013Torek, 1. vinotoka 2013 - 16.00 - V oddaji je bil govor o aktualnih temah v zvezi s katoliško cerkvijo, o obdavčitvi sakralnih objektov in cerkvenega premoženja, o poplačilu dolgov mariborske nadškofije in z njo povezanih oseb (Zvon 1, Zvon 2, Gospodarstvo Rast) ter o bogastvu cerkve. Gosta oddaje sta bila HERMAN GRABER, vodja koalicije in VLADO BEGAN, pravni zastopnik koalicije in njen član. Predstavila sta tudi novo Peticijo v zvezi s poplačilom dolgov Holdinga Mariborske nadškofije ter pravkar izdano publikacijo koalicije z naslovom Bogastvo in dolgovi cerkve. Posnetek oddaje, ki jo je vodil Samo Bdeir, najdete tukaj.

 

Posnetek oddaje - Herman Graber in Vlado Began - 01.10.2013:

Komentarji (1)

  • Tone

    Tone

    24 oktober 2013 ob 09:47 |
    Vlado Began na uradnih posvetih predstavnikov verskih skupnosti nastopa kot predstavnik verske skupnosti "Univerzalno življenje". Ko v vaši oddaji govori o drugih verskih skupnostih, bi bilo pošteno do vaših poslušalcev, da ga
    tudi predstavili kot predstavnika svoje verske skupnosti. Morda pa bi ga lahko tudi vprašali, kako se financira njegova verska skupnost.

Oddajte komentar

Komentirate kot gost.

Trenutni in pretekli obiskovalci