Ostanimo zdravi

Četrtek, 26 januar 2017. Število ogledov te strani je 117

Posnetki oddaj Naš vsakdanjik - Ostanimo zdravi

 

 

Terrapromo-logoOstanimo zdravi: Terrapromo d.o.o.

Ponedeljek, 13. februarja (svečana) 2017 - 9.30 - V oddaji lahko izveste več o izdelkih za boljše počutje CELIANT, ki pomagajo pri številnih zdravstvenih težavah. Več na www.terrapromo.si.

 

Posnetek oddaje - Igor Nograšek - Terrapromo - 6. 2. in 13. 2. 2017

Posnetek oddaje - Igor Nograšek - Terrapromo - 23 in 30. 1. 2017:


 

Naš vsakdanjik: Ostanimo zdravi - Slušni aparati Widex - Iztok Capuder

Nedelja, 12. februarja (svečana) 2017 - 9.35 - V oddaji je tekla beseda o izgubi sluha, pravilni izbiri slušnega aparata ter o dnevu odprtih vrat v WIDEX-ovem novem slušnem centru na Šmihelski cesti 3 v Novem mestu. Gost oddaje je bil IZTOK CAPUDER, slušni akustik iz podjetja Slušni aparati Widex.

Posnetek oddaje - Iztok Capuder - Slušni aparati Widex - 12. 2. 2017:

 

Jure Jeraj - Pot do zdravjaOstanimo zdravi - Pot do zdravja

Petek, 10. februarja (cvečana) 2017 - 10.00 - Gostili smo JURETA JERAJA, nekdanjega poklicnega športnika. Je certificirani trener (fitnes, Kettlebell, TRX multifunkcionalna vadba) in svetovalec za prehrano, zdrav življenjski slog, osebno rast in razvoj. Je praktikant Arhatic Yoge, interni aktivist in zagovornik zdravega načina življenja ter neinvazivnih metod zdravljenja, katerih znanja in izkušnje je nabiral v Sloveniji, Srbiji, Qatarju, Rusiji, Indiji, Nepalu in Filipinih. Več na www.potdozdravja.net.


Posnetek oddaje - Jure Jeraj - Pot do zdravja - 10. 2. 2017:

 

Srečno življenjeOstanimo zdravi: Minka Gantar - Ko imajo hormoni žur

Četrtek, 9. februarja (svečana) 2017 - 10.00 - Teme v oddaji so bile: zdrava prehrana, imunski sistem, hujšanje, zdrav način življenja ter predstavitev knjige Ko imajo hormoni žur. Več na www.srecno-zivljenje.com.

Posnetek oddaje - Minka Gantar - Ko imajo hormoni žur - 9. 2. 2017:

 

Elena SeničarOstanimo zdravi: Elena Sofija Seničar

Petek, 3. februarja (svečana) 2017 - 10.00 - Naša gostja je bila energetsko intuitivna terapevtka ELENA SOFIJA SENIČAR. Spoznali smo energetsko intuitivno terapijo, kako lahko jasnovidnost vpliva na vaše življenje, ter knjigo, katera vam bo spremenila življenje... Več na www.elenasenicar.si. Posnetek zanimive oddaje najdete spodaj.

Posnetek oddaje - Elena Sofija Seničar - 3. 2. 2017:

 

Naš vsakdanjik: Ostanimo zdravi - Društvo za srce in ožilje Slovenije

Četrtek, 2. februarja (svečana) 2017 - 10.00 - „Otroci v mestu" - Pot do redno telesno dejavnih otrok in mladostnikov, bo rdeča nit oddaje. Gost je bil podpredsednik DRUŠTVA ZA SRCE IN OŽILJE SLOVENIJE, FRANC ZALAR. Več na www.zasrce.si.

Posnetek oddaje - Franc Zalar - Društvo za srce in ožilje Slovenije - 2. 2. 2017:

 

DRUSTVO RESjeNaš vsakdanjik: DRUŠTVO RESje

Četrtek, 26. januarja (prosinca) 2017 - 10.00 - V okviru DRUŠTVA RESje, prostovoljstva na področju demence organizirajo dejavnosti, usmerjene k zbiranju, organiziranju in usposabljanju prostovoljcev, ki bi nudili pomoč osebam z demenco in njihovim svojcem. Gosta oddaje sta bila ANA CAJNKO, predsednica društva in JOŽE ŠKRLJ, prostovoljec, ki skrbi za izobraževanje za člane, prostovoljce, svojce in druge občane iz področja potreb oseb z demenco. Kliknite spodaj in prisluhnite posnetku oddaje.

Posnetek oddaje - Društvo RESje - 16. 1. 2017:

 

Jasmina KandorferOstanimo zdravi: Klepet ob kavi d.o.o.

Sreda, 25. januarja (prosinca) 2017 - 10.00 - Znano je, da ima vitamin C izredno velik pomen in vpliva na številne dejavnosti in procese v našem telesu. Prisluhnite izredno zanimivi oddaji. Več na www.klepetobkavi.si.

Posnetek oddaje - Jasmina Kandorfer - Vitamin C - 25. 1. 2017:

 

 

 

 

Komentarji (0)

Oddajte komentar

Komentirate kot gost.

Kdo je med nami?

Prodaj in kupi