Ostanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

Torek, 27 februar 2018. Število ogledov te strani je 2439

NajZame.siTorek, 27. februarja (svečana) 2018 - 10.00 - V tokratni svetovalni oddaji Ostanimo zdravi sta bila gosta BOŠTJAN CESAR, direktor podjetja Najzame.si, in TOMAŽ ROSIČ, lastnik blagovne znamke slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Tema oddaje je bila pestra uporaba in učinki industrijske konoplje. V drugem delu pa sta odgovarjala tudi na vprašanja poslušalcev. Več na www.najzame.si.

 

Posnetek oddaje - Boštjan Cesar in Tomaž Rosič - Najzame.si - 30. 1. in 27. 2. 2018:

 

Ostanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

Četrtek, 28. septembra (kimavca) 2017 - 9.15 - V novi oddaji Ostanimo zdravi sta bila gosta BOŠTJAN CESAR, direktor podjetja Najzame.si in TOMAŽ ROSIČ, lastnik blagovne znamke slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Tema oddaje je bila pestra uporaba in učinki industrijske konoplje. V drugem delu pa sta odgovarjala tudi na vprašanja poslušalcev. Kliknite več in prisluhnite posnetku pogovora. Posnetku zanimive oddaje lahko prisluhnete spodaj.

Posnetek oddaje - Boštajn Cesar in Tomaž Rosič - Najzame.si - 28. 9. 2017:

 

Ostanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

Četrtek, 25. maja (velikega travna) 2017 - 10.00 - Gosta oddaje sta bila BOŠTJAN CESAR, direktor podjetja NAJ ZAME.SI in TOMAŽ ROSIČ, lastnik blagovne znamke slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Tema oddaje je bila moč konoplje - zdravi z Be-hempy slovenskimi proizvodi konoplje. Predstavila sta tudi novosti in nove vrhunske proizvode iz konoplje. V drugem delu sta gosta odgovarjala tudi na vaša vprašanja. Več na www.najzame.si

 

Posnetek oddaje - Boštjan Cesar in Tomaž Rosič - Najzame.si - Moč konoplje - 25. 5. 2017:

 

Ostanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

 

NajZame.si

Četrtek 16. marca (sušca) 2017 - 10:00 - V prvem delu oddaje Ostanimo zdravi je bila zaradi velikega zanimanja na vrsti ponovitev prve oddaje. Naša gosta sta bila BOŠTJAN CESAR, direktor podjetja Najzame.si in TOMAŽ ROSIČ, lastnik blagovne znamke slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Beseda je bila o moči industrijske konoplje, njeni vsestranski uporabi, kaj zdravi, lajša in kaj blaži. V drugem delu pa sta naša gosta odgovarjala na vaša vprašanja. Posnetek zanimive oddaje najdete spodaj.

 

Posnetek oddaje - Boštjan Cesar in Tomaž Rosič - NajZame.si - 16. 3. 2017:

 

Ostanimo zdravi: NAJ ZAME - moč industrijske konoplje

NajZame.si

Četrtek, 23. februar 2017 - 10.00 - V oddaji je tekla beseda o moči industrijske konoplje. Gostili smo BOŠTJANA CESARJA, direktorja trgovine NAJZAME.SI iz Novega mesta in TOMAŽA ROSIČA, lastnika blagovne znamke Be hempy- slovenski izdelki iz industrijske konoplje. Več na www.najzame.si. Posnetek zanimive oddaje, ki jo je vodila Marjanca Rozman, najdete spodaj.

 

Posnetek oddaje - Boštjan Cesar in Tomaž Rosič - NajZame.si - 23. 2. 2017:

 

 

 

 

 

 

 

Komentarji (0)

Oddajte komentar

Komentirate kot gost.

Trenutni in pretekli obiskovalci