Kultura in šport

Ponedeljek, 06 marec 2017. Število ogledov te strani je 148

Posnetki oddaj - Kultura in šport

 

Naš vsakdanjik: Jantarno leto

Dolenjski muzej - Jantarno leto 2017Četrtek, 13. april (mali traven) 2017 - 16.00 - Dolenjski muzej Novo mesto in Mestna občina Novo mesto v okviru prireditve JANTARNO LETO pripravljata številne dogodke. Gosta oddaje sta bila BORUT KRIŽ, arheolog in kustos v DOLENJSKEM MUZEJU Novo mesto in JURE DOLINAR, iz ZAVODA NOVO MESTO. Teme oddaje so bile: predstavitev priložnostnih razstav o JANTARJU, ostalih prireditev ter jantarnega kamna na Glavnem trgu. Več o dogodkih najdete na www.novomesto.si in www.dolenjskimuzej.si.

 

Posnetek oddaje - Borut Križ - Dol. muzej, in Jure Dolinar - Zavod NM - Jantarno leto - 13. 4. 2017:

 

 

Festival poticKultura in šport: Festival velikonočne slovenske potice

Torek, 11. aprila (malega travna) 2017 - 13.15 - V Termah Krka, še posebej na Otočcu, ostajajo predani strastem, zato organizirajo prvi Festival velikonočne slovenske potice na nacionalni ravni. Kraljica naših sladic, ki jo bomo na Gradu Otočec okronali na velikonočni četrtek, 13. aprila točno opoldne. Vse potice, bodo na prireditvi prodali, zmagovalne tri na posebni dobrodelni dražbi, s celotnim izkupičkom pa pomagali ljudem v stiski. Gost oddaje je bil DEJAN PAVLIČ iz Gradu Otočec.

 

Posnetek oddaje - Dejan Pavlič - Festival velikonočne slovenske potice - 11. 4. 2017:

 

 

OZRK NM - Dan za spremembeKultura in šport: OZRK Novo mesto - Dan za spremembe

Torek, 4. aprila (malega travna) 2017 - 10.00 - Gostji oddaje sta bili BARBARA OZIMEK, sekretarka Območnega združenja Rdečega križ Novo mesto in prostovoljka ter pobudnica akcije, NUŠA RUSTJA. V oddaji sta predstavili dogodke v okviru prostovoljske akcije "DAN ZA SPREMEMBE", ki ga bomo obeležili v soboto, 8. aprila 2017, med 8. in 13. uro na Športno rekreacijskem centru Loka v Novem mestu. Več na www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe.

 

Posnetek oddaje - Barbara Ozimek in Nuša Rustja - OZRK NM - Dan za spremembe - 4. 4. 2017:

 

 

Irena Potočar PapežNaš vsakdanjik: Bonton - Irena Potočar Papež

Ponedeljek, 6. marca (sušca) 2017 - 16.00 - Svetovalna oddaja z avtorico nove knjige BONTON (bonbon) za vsak dan, IRENO POTOČAR PAPEŽ. Beseda je tekla o vedenju za osebno in poslovno odličnost, ter nasveti in namigi za doma, v vrtcu in šoli, službi in družbi. Kliknite spodaj in prisluhnite posnetku oddaje.

 

Posnetek oddaje - Irena Potočar Papež - Bonton (bonbon) za vsak dan - 6. 3. 2017:

 

 

Komentarji (0)

    Oddajte komentar

    Komentirate kot gost.

    Kdo je med nami?

    Prodaj in kupi