Kultura in šport

Ponedeljek, 06 marec 2017. Število ogledov te strani je 3471

Posnetki oddaj - Kultura in šport

 

 

Jamarski klub NM

Naš vsakdanjik: Jamarski klub Novo mesto

Četrtek, 24. avgusta (velikega srpana) 2017 - 16.00 - V predzadnjem četrtkovem avgustovskem popoldnevu smo gostili dva predstavnika Jamarskega kluba Novo mesto, ki sta predstavila klub, dejavnosti, načrte in tridnevni jamarski tabor. Gosta oddaje sta bila KLEMEN MIHALIČ, vodja organizacije tabora, bivši predsednik Jamarskega kluba Novo mesto, in DAMIJAN ŠINIGOJ, inštruktor, vodja izobraževalne službe pri Jamarski reševalni službi Slovenije in glavna pogonska sila najglobljega dolenjskega brezna Čaganka...

Posnetek oddaje - Klemen Mihalič in Damijan Šinigoj - Jamarski klub NM - 24. 8. 2017:

 

 

Dol. muzej NMNaš vsakdanjik: Praznik situl

V četrtek, 22. junija (rožnika) 2017 - 10.00 - Gostja oddaje je bila direktorica Dolenjskega muzeja, JASNA DOKL OSOLNIK iz Zavoda Novo mesto. Pogovarjali smo se o Prazniku situl, ki ga v Dolenjskem muzeju Novo mesto pripravljajo, v soboto, 24. junija 2017. Posnetek zanimive oddaje, ki jo je vodil Darko Povše, najdete nižje v predvajalniku.

Posnetek oddaje - Jasna Dokl Osolnik - Dolenjski muzej Novo mesto - Praznik situl - 22. 6. 2017:

 

 

KCJT NMKultura in šport: Zavod Novo mesto: KCJT - Vpis abonmajev

Ponedeljek, 19. junija (rožnika) 2017 - 13.30 - Gostje oddaje so bile predstavnice KULTURNEGA CENTRA JANEZA TRDINE, v okviru ZAVODA NOVO MESTO, ki so predstavile abonmaje in povabile k vpisu. Gostili smo SAŠO ŠEPEC, vodjo programov Gledališki abonma, Glasbeno-gledališki abonma in Otroški abonma, LILJANO JANTOL WEBER, vodjo programa Glasbeni abonma in NINO ŠTAMPOHAR, strokovno sodelavko. Več na www.kcjt.si. Posnetek pogovora, ki ga je vodila Marjanca Rozman, najdete spodaj.

Posnetek oddaje - Saša Šepec, Liljana Jantol Weber in Nina Štampohar - KCJT - vpis abonmajev - 19. 6. 2017:

 

 

 

Naš vsakdanjik: Jantarno leto

Dolenjski muzej - Jantarno leto 2017Četrtek, 13. april (mali traven) 2017 - 16.00 - Dolenjski muzej Novo mesto in Mestna občina Novo mesto v okviru prireditve JANTARNO LETO pripravljata številne dogodke. Gosta oddaje sta bila BORUT KRIŽ, arheolog in kustos v DOLENJSKEM MUZEJU Novo mesto in JURE DOLINAR, iz ZAVODA NOVO MESTO. Teme oddaje so bile: predstavitev priložnostnih razstav o JANTARJU, ostalih prireditev ter jantarnega kamna na Glavnem trgu. Več o dogodkih najdete na www.novomesto.si in www.dolenjskimuzej.si.

 

Posnetek oddaje - Borut Križ - Dol. muzej, in Jure Dolinar - Zavod NM - Jantarno leto - 13. 4. 2017:

 

 

Festival poticKultura in šport: Festival velikonočne slovenske potice

Torek, 11. aprila (malega travna) 2017 - 13.15 - V Termah Krka, še posebej na Otočcu, ostajajo predani strastem, zato organizirajo prvi Festival velikonočne slovenske potice na nacionalni ravni. Kraljica naših sladic, ki jo bomo na Gradu Otočec okronali na velikonočni četrtek, 13. aprila točno opoldne. Vse potice, bodo na prireditvi prodali, zmagovalne tri na posebni dobrodelni dražbi, s celotnim izkupičkom pa pomagali ljudem v stiski. Gost oddaje je bil DEJAN PAVLIČ iz Gradu Otočec.

 

Posnetek oddaje - Dejan Pavlič - Festival velikonočne slovenske potice - 11. 4. 2017:

 

 

OZRK NM - Dan za spremembeKultura in šport: OZRK Novo mesto - Dan za spremembe

Torek, 4. aprila (malega travna) 2017 - 10.00 - Gostji oddaje sta bili BARBARA OZIMEK, sekretarka Območnega združenja Rdečega križ Novo mesto in prostovoljka ter pobudnica akcije, NUŠA RUSTJA. V oddaji sta predstavili dogodke v okviru prostovoljske akcije "DAN ZA SPREMEMBE", ki ga bomo obeležili v soboto, 8. aprila 2017, med 8. in 13. uro na Športno rekreacijskem centru Loka v Novem mestu. Več na www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe.

 

Posnetek oddaje - Barbara Ozimek in Nuša Rustja - OZRK NM - Dan za spremembe - 4. 4. 2017:

 

 

Irena Potočar PapežNaš vsakdanjik: Bonton - Irena Potočar Papež

Ponedeljek, 6. marca (sušca) 2017 - 16.00 - Svetovalna oddaja z avtorico nove knjige BONTON (bonbon) za vsak dan, IRENO POTOČAR PAPEŽ. Beseda je tekla o vedenju za osebno in poslovno odličnost, ter nasveti in namigi za doma, v vrtcu in šoli, službi in družbi. Kliknite spodaj in prisluhnite posnetku oddaje.

 

Posnetek oddaje - Irena Potočar Papež - Bonton (bonbon) za vsak dan - 6. 3. 2017:

 

 

Komentarji (0)

Oddajte komentar

Komentirate kot gost.

Trenutni in pretekli obiskovalci