Gospodarimo uspešno

Torek, 31 januar 2017. Število ogledov te strani je 3787

Posnetki oddaj Naš vsakdanjik - Gospodarimo uspešno

 

 

Gimnazija NMNaš vsakdanjik: Gimnazija Novo mesto - Branka Klemenčič

Petek, 2. februarja (svečana) 2018 - 10.00 - Gostja petkove oddaje ob 10.00 uri je bila mag. BRANKA KLEMENČIČ, profesorica kemije na GIMNAZIJI Novo mesto. V oddaji je predstavila naravoslovje na Gimnaziji Novo mesto. Gimnazija Novo mesto se po rezultatih na državnih in meddržavnih tekmovanjih v znanju ter nadpovprečnih rezultatih na maturi uvršča med najboljše gimnazije v Sloveniji. V lanskem letu je praznovala častitljivo 270. obletnico neprekinjenega delovanja. Kliknite več in prisluhnite posnetku oddaje.

Posnetek oddaje - Branka Klemenčič - Gimnazija Novo mesto - 2. 2. 2018:

 

 

 

Šolski center NMNaš vsakdanjik: Šolski center Novo mesto

Torek, 22. avgusta (velikega srpana) 2017 - 10.00 - V oddaji smo gostili direktorja ŠOLSKEGA CENTRA Novo mesto, ŠTEFANA DAVIDA, ZLATKA ZEPANA, ravnatelja Enote izobraževanja odraslih in dr. MATEJA FORJANA, ravnatelja Višje strokovne šole. V oddaji so predstavili različne izobraževalne programe, novosti ter načrte Šolskega centra Novo mesto pred začetkom novega šolskega leta. Kliknite spodaj in prisluhnite posnetku oddaje.

Posnetek oddaje - Štefan David, Zlatko Zepan, dr. Matej Forjan - Šolski center NM - 22.8.2017:

 

 

OZRK NMGospodarimo uspešno: OZRK Novo mesto - teden Rdečega križa

Petek, 5. maja (velikega travna) - 10:00 - Naša gostja je bila BARBARA OZIMEK, sekretarka OZRK Novo mesto, ki nam je predstavila teden Rdečega križa, ki v Sloveniji vsako leto poteka od 8. do 15. maja. Prostovoljke in prostovoljci ter osebje Rdečega križa Slovenije vsako leto pomagajo vsakemu desetemu prebivalcu Slovenije bodisi z odpravljanjem posledic naravnih ali drugih nesreč, pridobivanjem krvodajalcev, zbiranjem hrane in oblačil, izobraževanjem na področju laične prve pomoči, iskanjem pogrešanih oseb in odzivanjem na številne druge klice na pomoč...

 

Posnetek oddaje - Barbara Ozimek - OZRK NM - Teden Rdečega križa - 5. 5. 2017:

 

 

Komunala NMGospodarimo uspešno: Komunala d.o.o. - EKO TEDEN

Četrtek, 13. aprila (malega travna) 2017 - 10.00 - Gost oddaje je bil direktor Komunale d.o.o. Novo mesto, GREGOR KLEMENČIČ. V oddaji je predstavil številne dejavnosti v EKO TEDNU, ob dnevu zemlje, glede varovanja okolja, ločevanja odpadkov, dneva odprtih vrat... Več na www.komunala-nm.si. Posnetek oddaje, ki jo je vodil Darko Povše, najdete spodaj.

Posnetek oddaje - Gregor Klemenčič - Komunala d.o.o. - Eko teden - 13. 4. 2017:


 

 

Krka d.d., Novo mestoGospodarimo uspešno: Teden humanosti in prostovoljstva

Sreda, 22. marca (sušca) 2017 - 14.00 - Gostja oddaje, v kateri je tekla beseda o predstavitvi dosedanjih dosežkov in dejavnosti na 6. Krkinem tednu humanosti in prostovoljstva, namenu in poslanstvu ter predstavitvi dogajanja po dnevih je bila, ELVIRA MEDVED, vodja Službe za odnose z javnostmi, Krka, d. d., Novo mesto. Več na www.krka.si. Za posnetek oddaje kliknite spodaj na predvajalnik.

Posnetek oddaje - Elvira Medved - 6. Krkin teden humanosti in prostovoljstva - 22. 3. 2017:

 

 

Natalija PetakovičTorek, 14. marca (sušca) 2017 - 13.15 - V oddaji je tekla beseda o Gimnaziji Novo mesto, izobraževalnih programih, programu UNESCO, njegovih vrednotah ter vpisu v Visokošolske programe. Gostja oddaje je bila NATALIJA PETAKOVIČ, profesorica slovenščine in nekdanja ravnateljica. Več na www.gimnm.si. Posnetek oddaje, ki jo je vodila Marjanca Rozman, najdete spodaj.

 

Posnetek oddaje - Natalija Petakovič - Gimnazija NM - 14. 3. 2017:

 

NNRN-NMGospodarimo uspešno: NNRN Nepremičnine d.o.o. - Robert Nedanovski

Sreda, 22. februarja (svečana) 2017 - 09.15 - Naš gost je bil direktor podjetja NNRN Nepremičnine d.o.o., ROBERT NEDANOVSKI. Spregovoril je o razmerah na trgu nepremičnin in zakaj poslovati z njimi... Več na www.nnrn.si.

Posnetek oddaje - Robert Nedanovski - NNRN Nepremičnine d.o.o. - 22. 2. 2017:


 

Gospodarimo uspešno: Dimnikar d.o.o. - Marjan Mihelčič

Torek, 7. februarja (svečana) 2017 - 10.00 - V tokratni oddaji je tekla beseda o novostih glede dimnikarskih storitev.

Posnetek oddaje - Marjan Mihelčič - Dimnikar d. o. o. - 7. 2. 2017:

 

Gospodarimo uspešno: GRM Novo mesto

Ponedeljek, 6. februarja (svečana) 2017 - 10.00 - Gosta oddaje sta bila VIDA HLEBEC, ravnateljica Kmetijske šole Grm in Biotehniške gimnazije in TONE HROVAT, direktor GRM-a Novo mesto, centra biotehnike in turizma iz Sevnega, Pod Trško Goro v Novem mestu. V oddaji sta govorila o pomenu poklicev, predstavila nove programe, ki jih izobražujejo in povabila na Informativne dneve.

Posnetek oddaje - Vida Hlebec in Tone Hrovat - Grm Novo mesto - 6. 2. 2017:

 

Gospodarimo uspešno: Komunala Novo mesto - hidravlične izboljšave, sušenje odpadnega blata, ločevanje odpadkov

Torek, 31. januarja (prosinca) 2017 - 9.15 - Cenjeni poslušalci, spoštovane poslušalke! Obveščamo vas, da je bila v torek, 31. januarja ob 9. uri in 15 minut na vrsti oddaja GOSPODARIMO USPEŠNO, v kateri je tekla beseda o KOMUNALI Novo mesto. Gost oddaje je bil direktor, GREGOR KLEMENČIČ, ki je predstavil projekt Hidravlična izboljšava vodovodnega sistema na območju osrednje Dolenjske, objekt za dodatno obdelavo oz. sušenje odpadnega blata na Centralni čistilni napravi Novo mesto ter ločevanje odpadkov. Več na www.komunala-nm.si.

Posnetek oddaje - Gregor Klemenčič - Komunala NM - 31. 1. 2017:  

 

Gospodarimo uspešno: Šolski center Novo mesto

Torek, 31. januarja (prosinca) 2017 - 10.00 - V tokratni GOSPODARIMO USPEŠNO je tekla beseda o izobraževalnih programih na ŠOLSKEM CENTRU NOVO MESTO na Šegovi ulici 112 in vpisu ter povabilu na Informativne dneve v februarju 2017. Gost oddaje je bil direktor Šolskega centra Novo mesto ŠTEFAN DAVID. Več na www.sc-nm.si.

Posnetek oddaje - Štefan David - Šolski center NM - 31. 1. 2017:

 

 

Komentarji (0)

Oddajte komentar

Komentirate kot gost.

Trenutni in pretekli obiskovalci