Predstavitev

Posredniška agencija je bila poleg delovanja snemalnega studia in založništva nekdaj osnovna dejavnost Srake. Pod okriljem naše agencije svoje nastope ureja kar lepo število glasbenikov.

Ti si nastopa lahko uredijo sami ali pa jim jih ponudi posredovalnica glede na povpraševanje. Naloga posredovalnice je predvsem poskrbeti za podpis medsebojnih dogovorov za nastope med naročniki (hoteli, restavracije, gasilci, prireditelji veselic in večjih prireditev na prostem itd.) in med glasbeniki.

Posredovalnica Sraka uredi tudi vse v zvezi s plačili - izstavlja naročnikom račune ter nato prejeti denar nakazuje glasbenikom. Naša najboljša reklama je bila vedno: honorar za svoje delo dobijo glasbeniki najkasneje dan po tistem, ko naročnik nastopa plača račun. Torej takoj. Zato se je v več kot 15 letih delovanja v naši posredovalnici zvrstilo kar lepo število glasbenikov z vseh koncev Slovenije. Z nekaterimi pa sodelujemo takorekoč ves čas.

Sedež posredovalnice Sraka je v isti stavbi, kjer je tudi založba in radio. Na Valantičevem 17 v Novem mestu. Vse podrobnosti okrog delovanja posredovalnice, o ponudbi ter o načinih sodelovanja povedo prijazne punce, ki vodijo delo posredovalnice vsak delovni dan med 8. in 14. uro.

Telefonska številka je: 07 33 23 300

Trenutni in pretekli obiskovalci