RADIO SRAKA  Novo mesto  94,6 Mhz

 

Radio Sraka je lokalna radijska postaja posebnega pomena s sedežem v Novem mestu.

1. decembra 2020 smo dopolnili 27. let obstoja radia, kar pomeni, da smo prepoznavni in sprejeti med poslušalci v okolju, ki ga pokrivamo s frekvenco 94,6 MHz. 

V programu dajemo poudarek aktualnim dogodkom v lokalnem in regionalnem okolju, ne zanemarjamo pa tudi informacij iz vse Slovenije in z vseh strani sveta.

Status lokalne radijske postaje posebnega pomena zagotavlja verodostojnost vsebin radijskega programa in pokrivanje vseh področij družbenega dogajanja. Oddaje so informativne, izobraževalne, gospodarske, verske, športne, otroške, kulturne in pa seveda zabavne. V oddajah imajo možnost sodelovati vsi zainteresirani: predstavniki lokalne in širše skupnosti, podjetniki, društva, humanitarne organizacije...

Predvajamo predvsem slovensko narodno-zabavno in slovensko ljudsko glasbo ter popevke. V večernih urah pa lahko prisluhnete različnim glasbenim zvrstem: od večno zelenih melodij, balkanske glasbe, rocka, jazza do glasbe iz vsega sveta. Pestrost glasbenih vsebin je posebnost naše radijske postaje.

Poslušate nas lahko 24 ur na dan.

 

Izdajatelj media:  Sraka international d.o.o.

                          Valantičevo 17, 8000 Novo mesto

                          tel: 0038673323300, gsm: 0038664251300

 

Novo mesto 2018

 

 

Trenutni in pretekli obiskovalci