OKLESEN3

Osmrtnice in zahvale

Sporočamo vam žalostno vest, da nas je

v 89. letu starosti zapustila naša draga

EMILIJA JEVŠEK

roj. ŽAGAR

iz Novega mesta, Žlebej 4

Pogrebna svečanost bo v četrtek, 20.6.2019,

ob 17.00 uri na pokopališču v Ločni.

Žara bo na dan pogrebne svečanosti,

od 12.00 ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Žalujoči: Vsi njeni!

Z bolečino v srcu sporočamo vest, da nas je v 67. letu starosti za vedno
zapustil naš dragi IVAN PEKOLJ, po domače LISJAKOV IVAN - upokojeni
šofer Avtokočevja iz Artmanje vasi pri Dobrniču. Od njega se bomo poslovili
v sredo, 19. junija 2019 ob 17.00 uri, na pokopališču Dobrnič. Žara pokojnega
bo v torek, 18. junija 2019 od 8.00 ure naprej v tamkajšnji poslovilni vežici.

Žalujoči: Vsi njegovi

Z bolečino v srcu sporočamo žalostno vest, da nas je v 85. letu starosti za vedno zapustil dragi ANTON BOJANEC, Ždinja vas 14, Novo mesto.
Pogreb dragega pokojnika bo v torek, 18. junija 2019 ob 17.00 uri na pokopališču v Ždinji vasi.
Pokojni bo v ponedeljek, 17. junija 2019 od 14.00 ure naprej ležal v tamkajšnji poslovilni vežici.
Žalujoči: vsi njegovi!

Ob boleči izgubi našega dragega očeta, tasta, dedka, pradedka, strica in botra, JOŽEFA REŠETIČA iz Grobelj pri Prekopi, se iskreno zahvaljujemo vsem domačim, sorodnikom, sosedom, vaščanom in prijateljem za vso podporo in pomoč, izrečena sožalja, podarjene sveče, cvetje in darovane svete maše.
Posebno zahvalo smo dolžni izreči osebju Doma starejših občanov Novo mesto za nesebično pomoč, gospodu župniku za lepo opravljen obred, pogrebni službi Blatnik za lepo organizacijo pogreba ter pevcem za ganljivo odpete žalostinke. Hvala sodelavcem iz podjetij Bramac in Jordan za izrečeno sožalje in žalna venca. Hvala vsem, ki ste našega ata spoštovali, ga imeli radi, ga obiskovali v času bolezni, ter vsem, ki ste ga pospremili na zadnji poti.
Žalujoči: Vsi njegovi.

Ob boleči izgubi naše drage mame, tašče, babice in prababice CIRILE ZUPANČIČ iz Gorenjega Polja 16 pri Straži, se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste se poslovili od nje in jo pospremili na njeni zadnji poti. Hvala sorodnikom, vaščanom, prijateljem in sodelavcem za izrečena sožalja, tople stiske rok in vse darovano. Hvala gospodu  župniku Dušanu Kožuhu za lepo opravljen obred in pogrebni službi Oklešen za organizacijo pogreba. Hvala vsem, ki ste bili del njenega življenja, ste jo imeli radi in jo boste ohranili v lepem spominu. S spominom na lepe trenutke jo bomo vedno pripeljali nazaj v srce.

Žalujoči: Vsi njeni.

»Življenje celo si garal, z veseljem zemljo obdeloval, sledi ostale so povsod od dela tvojih pridnih rok.
Prazen dom je in dvorišče, naše oko zaman te išče, ni več tvojega smehljaja, utihnil je tvoj glas in praznina nastala je pri nas.«

Ob boleči izgubi našega dragega moža, očeta, brata, starega očeta, tasta, botra in strica ALOJZA ŽAGARJA
iz Šentjerneja, se iz srca zahvaljujemo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem, znancem in sodelavcem za izrečeno sožalje, stiske rok, objeme, izrečene besede sočutja in tolažbe, za vso pomoč, darovano cvetje, sveče in denarno pomoč. Hvala vsem, ki ste bili z nami v najtežjih trenutkih in se tako spoštljivo poslovili od našega očeta na zadnji poti. Zahvaljujemo se gospodu župniku za darovano sveto mašo in lepo opravljen obred, izvajalcu Tišine, pevcem za zapete žalostinke, sosedu Samu za opisano življenjsko pot našega očeta, govornici Aniti za čutno brane besede slovesa ter pogrebni službi Oklešen za organizacijo pogreba. Hvala vsem, ki ste bili del njegovega življenja, ga imeli radi in ga boste ohranili v lepem spominu. Za vedno bo ostal v naših srcih in mislih. Ati, s tvojim odhodom je nastala velika praznina, vendar se bomo spominjali lepih dni, ki smo jih preživeli s tabo. Počivaš mirno in bediš nad nami, vemo, dragi ati, da nikoli nismo sami.
Žalujoči: Vsi njegovi.

 

Pogrebna služba Novak

Trenutni in pretekli obiskovalci

Prodaj in kupi