sracje-gnezdoV prodajalni nudimo CD plošč z vseh koncev sveta in DVD-ejev, glasbila, pripomočke za glasbila, priročnike, knjige, romane, zvezke, beležke, vse vrste pisal Stabilo, pisarniški material, fotokopiranje, scaniranje, printanje, vezava, sprejemanje malih oglasov, čestitk , osmrtnic in komercialnih sporočil za radio Sraka, pobarvanke za otroke in odrasle, plastelin WEIBLE (nikoli se ne strdi), igrače za najmlajše pa še kaj bi se našlo.....

Delavnik od 8.00 do 20.00 in v soboto od 8.00 do 15.00. Tel: 073322000, Mobi: 051301040, Mail: sracje.gnezdo@siol.net

Novice

GOJENJE IN REZ SADNIH RASTLIN

Pred nami je nova izdaja praktičnega priročnika. Predstavljene so zahteve posamezne sadne vrste glede podnebja in tal, kakšna gojitvena oblika je za posamezno vrsto najprimernejša, kako jo gojiti od sajenja do rodnosti ter vzdrževati v polni rodnosti, da bi bilo to obdobje čim daljše. V knjigi je predstavljeno gojenje vseh tradicionalnih sadnih vrst, ki jih poznamo v Sloveniji in jih gojimo tako v intenzivnih nasadih kot na vrtovih. Dodali pa smo tudi kar nekaj novih sadnih vrst (brusnice, goji jagode, šmarno hrušico, šipek, granatno jabolko, dren, murvo, asimino, rožič ...) , ki so prijetna popestritev vrtov ljubiteljskih sadjarjev.

Priročnik CVETOČE POSODE

Priznani vrtnar in poznavalec rastlin Matic Sever nas navduši za prelepe zasaditve v posodah. Z zelo bogatim slikovnim materialom predstavi zanimive sodobne načine kombiniranja različnih cvetočih in zelenih rastlin v posodah za vse štiri letne čase ter opiše karakteristike posod iz različnih materialov. Posode z izjemnimi zasaditvami bomo postavili pred vhod, na vrt, teraso, balkon ...

Nova zgoščenka PRELOŠKI MUZIKANTI

NOVO, NOVO, ....
PRELOŠKI MUZIKANTI!! Tamburaška skupina Preloški muzikanti deluje na Preloki v Beli krajini, kjer tradicija tamburanja, po do sedaj ugotovljenih podatkih, sega v dvajseta leta prejšnjega stoletja. Skozi nadaljevanje te tradicije želijo ohranjati ljudsko izročilo, seveda s tamburanjem primernim današnjemu času. Ob ljudski pesmi radi igrajo tudi skladbe drugih glasbenih zvrsti, predvsem pa tiste, ki jih ljudje radi poslušajo.
Preloški muzikanti delujejo od leta 2011. Na zgoščenki je 13 skladb!
Se priporočamo za naročilo!

ZELIŠČARSKI RECEPTI NAŠIH BABIC

Knjiga na 370 straneh prinaša več kot 2.000 koristnih nasvetov. Glavni krivec za nastanek knjige je, semiški zdravilec Zdravko Malnarič, ki je pomagal že mnogim, ko odpove medicina je treba preizkusiti vse kar obstaja in kar bi lahko delovalo. Že od nekdaj so babice govorile "Za vsako bolezen rož'ca raste".
Cena knjige je 30€, sedaj jo lahko v posebni ponudbi kupite za 21.90€! Pozor, zaloga je omejena.

DOBRO ZDRAVA HRANA

Knjiga avtorice Helene Mrzlikar nas bo vodila po poti kako iz dobrega živila narediti zdrav in uravnotežen obrok za celo družino. Človek potrebuje hrano za izgradnjo telesa in za ohranitev življenja. Hrano sestavljajo različna živila, ki vsebujejo različne hranilne snovi, kot so: ogljikovi hidrati, beljakovine, maščobe, vitamini, minerali in voda ter različne učinkovine, ki varujejo naš obrambni sistem. V knjigi so podrobno predstavljene skupine hranilnih in energijskih snovi, prebava in presnova hrane, skupine živil in postopki priprave hrane. Knjiga je popoln vodnik zdravega prehranjevanja. Primerna je tako za skrbne gospodinje, kakor tudi za novopečene kuharske mojstre. Priporočamo jo tudi kot koristen učbenik za mlade kuharje. Vodilo, ki je bilo rdeča nit pri nastajanju knjige je, prikazati kako sestaviti enostavne, denarnici prijazne uravnotežene obroke za vso družino! AKCIJA 9.90€!!!

Priročnik VISOKE GREDE IN VRTIČKI V POSODAH

Priročnik prinaša najsodobnejša dognanja in nazorno slikovno gradivo vsem, ki si želijo postaviti visoke grede ali urediti vrtiček v posodah na balkonih in terasah. Bralca seznani s posebnostmi gojenja vrtnin na gomilah ter vzpodbuja, da si z njimi poveča površino pridelave na vrtu.

Priročnik VODNIK PO VRTU

Vodnik vam lahko služi kot najkoristnejši kratki izpiski o pripravi zemljišča, gnojenju, kolobarjenju, namakanju in varstvu rastlin. Za vas so narejeni primeri načrtov vrta za določeno površino. Okoli 100 najpogostejših vrtnin je predstavljenih na kratko, a z vsemi podatki na enem mestu (dobri in slabi sosedje, razni namigi, medvrstne razdalje, čas sajenja). Za konec je dodan še koledar opravil po mesecih.

Nova zgoščenka ČUDEŽNI DEČKI

Čudežni dečki so pripravili zbirko najlepših, 40 skladb, ki vam bodo zagotovo ogrele srce in dušo.. Vabljeni!

KOZMONAVT SERGEJ ČAS

Sergej Čas je slovenski pevec, skladatelj in pesnik iz Semiča v Beli krajini. Pripravil vam je prvi solo prvenc, na katerem je dvanajst še neobjavljenih avtorskih skladb, na albumu sta objavljeni še ruska verzija skladbe Kozmonavt in angleška verzija skladbe Rad bi te čakal. Vabljeni v prodajalno Sračje gnezdo, kjer vas čaka novi CD z naslovom Kozmonavt kateraga je avtor v celoti Sergej Čas.

Inteligentni plastelin

Novosti v prodajalni Sračje gnezdo:

Inteligentni plastelin je nenavadna masa, ki jo lahko oblikujete, vlečete, trgate, razbijate in mečete kot skokico. Posamezne vrste pa navdušujejo tudi z dodatnimi lastnostmi, saj svetijo v temi, spreminjajo barve, reagirajo na magnete... Narejeni so na silikonski osnovi in so popolnoma varni in nestrupeni! Za več podrobnosti na naš facebook stran ali v našo prodajalno Sračje gnezdo

PRODAJA VSTOPNIC SRAČJE GNEZDO & EVENTIM

Sračje gnezdo & Eventim
Pri prodaji vstopnic za dogodke sodelujemo s podjetjem Eventim, ki je del ene večjih evropskih poslovnih skupin, specializiranih za prodajo vstopnic za rezlične prireditve.

Torej v Sračje gnezdo po vstopnice za različne koncerte, tekme, prireditve, ....

Prodajalna

{module galerija prodajalna}

Prodaj in kupi