Kot se za Sračje gnezdo spodobi, najdete pri nas prav vse: CD plošče in DVD-je z vseh koncev sveta, pripomočke za glasbila, priročnike, romane, zvezke, beležke, pisarniški material, vse vrste pisal znamke Stabilo, pobarvanke za otroke in odrasle....

Sprejemamo male oglase, čestitke, osmrtnice in komercialna sporočila za Radio Sraka.

Nudimo storitve skeniranja, fotokopiranja, oblikovanje, tiskanja in vezave.

Za več podrobnosti pokličite na številko 07 33 22 000 ali 051 301 040, ali nam pišite na e-naslov: sracje.gnezdo@siol.net.

Vse novosti pa so objavljene tudi na naši FB strani.

Še delovni čas: od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 ter ob sobotah od 8.00 do 13.00 ure.«

Cenjene stranke obveščamo, da je prodajalna Sračje gnezdo do nadalnjega ZAPRTA. O novi lokaciji in delovnem času vas obvestimo na naši spletni strani.

Za vse inf. nam lahko pišete na e naslov: sracje.gnezdo@siol.net ali nas pokličite na tel. 07 33 22 000 in 051 301 040

Hvala za razumevanje. 

Novosti v prodajalni Sračje gnezdo:

Inteligentni plastelin je nenavadna masa, ki jo lahko oblikujete, vlečete, trgate, razbijate in mečete kot skokico. Posamezne vrste pa navdušujejo tudi z dodatnimi lastnostmi, saj svetijo v temi, spreminjajo barve, reagirajo na magnete... Narejeni so na silikonski osnovi in so popolnoma varni in nestrupeni! Za več podrobnosti na naš facebook stran ali v našo prodajalno Sračje gnezdo

Sračje gnezdo & Eventim
Pri prodaji vstopnic za dogodke sodelujemo s podjetjem Eventim, ki je del ene večjih evropskih poslovnih skupin, specializiranih za prodajo vstopnic za rezlične prireditve.

Torej v Sračje gnezdo po vstopnice za različne koncerte, tekme, prireditve, ....

Trenutni in pretekli obiskovalci