spadni fantje

Lestvico narodnozabavne glasbe radia Sraka z naslovom Sraka ima dolgi rep lahko poslušate ob sobotah ob 20. uri - če ne drugače pa s pomočjo interneta. Lestvico objavljajo tudi mnoge druge revije in časopisi: ob sredah Kmečki glas, vsak drugi četrtek Posavski obzornik, in vsak zadnji petek v mesecu revija Muzika in tudi priljubljena mesečna revija za starejše Vzajemnost. Glasovnice iz teh časopisov prihajajo v naše uredništvo po pošti ali na elektronski naslov. Iz dneva v dan jih je več in to prav zares z vseh koncev in krajev Slovenije. Kupone, objavljene v časopisih in revijah, pošljite na dopisnicah ali v kuvertah na naslov: Radio Sraka, p.p. 338, 8000 Novo mesto. Sicer pa lahko glasujete tudi po elektronski pošti oz. obrazca na dnu stani. Na sliki: zmagovalec tega tedna: Ansambel ŠPADNI FANTJE - Ne pozabi

Pri oblikovanju lestvice Radia Sraka je žreb prejšnji teden podelil nagrado (CD ploščo z domačo glasbo) Urški VerčekČestitamo. Lestvica domače glasbe predvajana v soboto, 31. julij 2021, ob 20:00:

1. (5.) Ans. ŠPADNI FANTJE Ne pozabi
2. (1.) ANDREJ SVETLIN IN OBERKRAJNERJI  Ljubica pojdi z menoj nocoj
3. (2.) Ans. IGOR IN ZLATI ZVOKI Lepa soseda
4. (3.) Ans. DAR  Še enkrat zapojmo
5. (10.) Ans. TOMAŽA ROTA  V življenju štejejo trenutki
6. (4.) Ans. JUHEJ Najin Portorož
7. (6.) Ans. PREBRISANI MUZIKANTI  Vsi imamo želje
8. (9.) Ans. NEMIR  Slovenska pesem
9. (7.) Ans. ZEME  V ljubezni ni meja 
10. (-.) Ans. RAUBARJI  Pogrešam te, domača vas 

In še predlog tega tedna: Ans. Šentjanci - Rojen v napačnem času

 

GLASUJTE ZA LESTVICO:

Ime in priimek:
Glasujem za:

Ulica in hišna številka:
Predlog za:
Email:
Poštna številka in kraj:
Vsi podatki so obvezni! Sraka International d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Podjetje Sraka International d.o.o. vam zagotavlja, da vaši podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani, zamenjani ali prodani katerikoli drugi pravni ali fizični osebi.

Opozorilo: Vsak obiskovalec naše spletne strani lahko preko zgornjega obrazca glasuje največ 1x tedensko oz. za en ansablel, pevca ali glasbeno skupino! Torej z enega e-mail naslova oz. enega računalnika (IP naslova), pametnega telefona, tablice ali "smart TV-ja". Večkrat poslane glasove z iste e-pošte bomo ignorirali in obravnavali kot "spam mail"... V primeru zlorabe in neupoštevanja pravil, si pridržujemo pravico, da onemogočimo glasovanje posameznemu e-mailu oz. IP naslovu.

 

Trenutni in pretekli obiskovalci