Ansambel Viža

Lestvico narodnozabavne glasbe radia Sraka z naslovom Sraka ima dolgi rep lahko poslušate ob sobotah ob 20. uri - če ne drugače pa s pomočjo interneta. Lestvico objavljajo tudi mnoge druge revije in časopisi: ob sredah Kmečki glas, vsak drugi četrtek Posavski obzornik, in vsak zadnji petek v mesecu revija Muzika in tudi priljubljena mesečna revija za starejše Vzajemnost. Glasovnice iz teh časopisov prihajajo v naše uredništvo po pošti ali na elektronski naslov. Iz dneva v dan jih je več in to prav zares z vseh koncev in krajev Slovenije. Kupone, objavljene v časopisih in revijah, pošljite na dopisnicah ali v kuvertah na naslov: Radio Sraka, p.p. 338, 8000 Novo mesto. Sicer pa lahko glasujete tudi po elektronski pošti oz. obrazca na dnu stani. Na sliki: zmagovalni ansambel tega tedna: Ans. VIŽA.

Pri oblikovanju lestvice Radia Sraka je žreb prejšnji teden podelil nagrado (CD ploščo z domačo glasbo) Brigiti LangerholcČestitamo. Lestvica domače glasbe predvajana v soboto, 21. novembra 2020, ob 20:00:

1. (8.) Ans. VIŽA   Sanje poletnih dni
2. (1.) Ans. JARICA Dedkov strah
3. (2.) Ans. VESELI DOLENJCI    Očetova hiša  
4. (3.) Ans. VESELI SVATJE   Dej se mal nasmej
5. (10.) Ans. AZALEA
Metliška črnina
6. (7.) Ans. VRT Pesem za očeta
7. (5.) Ans. ANDREJA BAJUKA & Tamburaška skupina MELOS   Obriši solze
8. (4.) Ans. PETKA Stari asi, novi časi     
9. (6.) Ans. ROKA ŽLINDRE V tvojem objemu se pomirim  
10. (-.) Ans. KLATEŽI Drugačna in privlačna

In še predlog tega tedna: Ans. BRANETA KLAVŽARJA - Telefon.

 

GLASUJTE ZA LESTVICO:

Ime in priimek:
Glasujem za:

Ulica in hišna številka:
Predlog za:
Email:
Poštna številka in kraj:
Vsi podatki so obvezni! Sraka International d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Podjetje Sraka International d.o.o. vam zagotavlja, da vaši podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani, zamenjani ali prodani katerikoli drugi pravni ali fizični osebi.

Opozorilo: Vsak obiskovalec naše spletne strani lahko preko zgornjega obrazca glasuje največ 1x tedensko oz. za en ansablel, pevca ali glasbeno skupino! Torej z enega e-mail naslova oz. enega računalnika (IP naslova), pametnega telefona, tablice ali "smart TV-ja". Večkrat poslane glasove z iste e-pošte bomo ignorirali in obravnavali kot "spam mail"... V primeru zlorabe in neupoštevanja pravil, si pridržujemo pravico, da onemogočimo glasovanje posameznemu e-mailu oz. IP naslovu.

 

Trenutni in pretekli obiskovalci