Ans. Petka

Lestvico narodnozabavne glasbe radia Sraka z naslovom Sraka ima dolgi rep lahko poslušate ob sobotah ob 20. uri - če ne drugače pa s pomočjo interneta. Lestvico objavljajo tudi mnoge druge revije in časopisi: ob sredah Kmečki glas, vsak drugi četrtek Posavski obzornik, in vsak zadnji petek v mesecu revija Muzika in tudi priljubljena mesečna revija za starejše Vzajemnost. Glasovnice iz teh časopisov prihajajo v naše uredništvo po pošti ali na elektronski naslov. Iz dneva v dan jih je več in to prav zares z vseh koncev in krajev Slovenije. Kupone, objavljene v časopisih in revijah, pošljite na dopisnicah ali v kuvertah na naslov: Radio Sraka, p.p. 338, 8000 Novo mesto. Sicer pa lahko glasujete tudi po elektronski pošti oz. obrazca na dnu stani. Na sliki: zmagovalni ansambel tega tedna: Ans. PETKA.

Pri oblikovanju lestvice Radia Sraka je žreb prejšnji teden podelil nagrado (CD ploščo z domačo glasbo) Faniki Troger. Čestitamo. Lestvica domače glasbe predvajana v soboto, 19. septembra 2020, ob 20:00:

1. (4.) Ans. PETKA Stari asi, novi časi
2. (1.) Ans. VRT Pesem za očeta
3. (2.) Ans. PETAN Kopalke so b'le tanke
4. (3.) Ans. VALOVI Veselička
5. (9.) Ans. PRISRČNIKI  Vedno, ko objame me
6. (5.) Skupina GADI Nor
7. (6.) Ans. TRIS  Princeska
8. (10.) Ans. NAVEZA Objem
9. (7.) Ans. MODRIJANI Ime očeta 
10. (-.) Ans. ANDREJA BAJUKA & TAMBURAŠKA SKUPINA MELOS   Obriši solze

In še predlog tega tedna: Ans. VESELI SVATJE - Daj se mal nasmej.

GLASUJTE ZA LESTVICO:

Ime in priimek:
Glasujem za:

Ulica in hišna številka:
Predlog za:
Email:
Poštna številka in kraj:
Vsi podatki so obvezni! Sraka International d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Podjetje Sraka International d.o.o. vam zagotavlja, da vaši podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani, zamenjani ali prodani katerikoli drugi pravni ali fizični osebi.

Opozorilo: Vsak obiskovalec naše spletne strani lahko preko zgornjega obrazca glasuje največ 1x tedensko oz. za en ansablel, pevca ali glasbeno skupino! Torej z enega e-mail naslova oz. enega računalnika (IP naslova), pametnega telefona, tablice ali "smart TV-ja". Večkrat poslane glasove z iste e-pošte bomo ignorirali in obravnavali kot "spam mail"... V primeru zlorabe in neupoštevanja pravil, si pridržujemo pravico, da onemogočimo glasovanje posameznemu e-mail oz. IP naslovu.

 Škrjanček

Trenutni in pretekli obiskovalci