Ans. Viharnik

Lestvico narodnozabavne glasbe radia Sraka z naslovom Sraka ima dolgi rep lahko poslušate ob sobotah ob 20. uri - če ne drugače pa s pomočjo interneta. Lestvico objavljajo tudi mnoge druge revije in časopisi: ob sredah Kmečki glas, vsak drugi četrtek Posavski obzornik, in vsak zadnji petek v mesecu revija Muzika in tudi priljubljena mesečna revija za starejše Vzajemnost. Glasovnice iz teh časopisov prihajajo v naše uredništvo po pošti ali na elektronski naslov. Iz dneva v dan jih je več in to prav zares z vseh koncev in krajev Slovenije. Kupone, objavljene v časopisih in revijah, pošljite na dopisnicah ali v kuvertah na naslov: Radio Sraka, p.p. 338, 8000 Novo mesto. Sicer pa lahko glasujete tudi po elektronski pošti oz. obrazca na dnu stani. Na sliki: zmagovalec tega tedna: Ans. VIHARNIK.

Pri oblikovanju lestvice Radia Sraka je žreb prejšnji teden podelil nagrado (CD ploščo z domačo glasbo) Lauri Starič, Ornuška vas 12, 8231 Trebelno. Čestitamo. Lestvica domače glasbe predvajana v soboto, 4. aprila 2020, ob 20:00:

1. (6.) Ans. VIHARNIK Ko v jutranjem soncu
2. (1.) Ans. DOLENJSKI VESELJAKI    Barabe
3. (5.) Ans. MLADI GODCI Glasbenik
4. (2.) Ans. VALOVI    Ljubica
5. (3.) BOŠTJAN KONEČNIK Mi najraj' ga biksamo
6. (10.) Ans. VIŽA Čaše tri
7. (8.) Ans. VRT Kadar naš oče praznuje  
8. (7.) Ans. PRAVA STVAR Ko bom nevesta
9. (4.) Ans. RAZGLED Pa se sliš'
10. (-.) Ans. ŠTRAVS Ne nosi mi rož

In še predlog tega tedna: Ans. GROM - Čast dragi materi.

GLASUJTE ZA LESTVICO:

Ime in priimek:
Glasujem za:

Ulica in hišna številka:
Predlog za:
Email:
Poštna številka in kraj:
Vsi podatki so obvezni! Sraka International d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vse osebne podatke v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 59/1999) in na njegovi podlagi izdanimi predpisi. Podjetje Sraka International d.o.o. vam zagotavlja, da vaši podatki ne bodo v nobenem primeru posredovani, zamenjani ali prodani katerikoli drugi pravni ali fizični osebi.

Opozorilo: Vsak obiskovalec naše spletne strani lahko preko zgornjega obrazca glasuje največ 1x tedensko oz. za en ansablel, pevca ali glasbeno skupino! Torej z enega e-mail naslova oz. enega računalnika (IP naslova), pametnega telefona, tablice ali "smart TV-ja". Večkrat poslane glasove z iste e-pošte bomo ignorirali in obravnavali kot "spam mail"... V primeru zlorabe in neupoštevanja pravil, si pridržujemo pravico, da onemogočimo glasovanje posameznemu e-mail oz. IP naslovu.

 Škrjanček

Trenutni in pretekli obiskovalci