trenutno na sporedu:
Naslov pesmi - Izvajalec
Radio Založba Prodajalna Posredovalnica Foto galerija
Abrahami
Koncerti in predstave
Šport in pikniki
Radijski kolegi
Vinska ljubezen
Avtomobilizem
Vroče poletje 2008
Cleveland
Živalski svet
Turizem - FIJET
WOMEX
 
Predvolilni piknik liste Klub Radia Sraka

Korajža velja ! Tako smo si dejali in se podali na lokalne volitve. Nekaj znancev, prijateljev, poslovnežev, ustvarjalcev programa radia in sodelavcev - pa smo v dveh dneh zbrali ekipo za pohod proti občinski stavbi. Obstali smo sicer na pol poti, a nič ne de. Nova izkušnja pač, ki nikomur ne more škoditi. Je bilo pa zato bolj sproščeno in veseli dva dni pred volitvami v novomeškem BTC-ju, kjer smo pekli kostanj, točili mlado Štembergerjevo vino in portugalko metliške vinske kleti, za zabavo pa so peli in igrali znani godci.

MARJANA, BOŽICA in NADA so v bližnji prodajalni Sračje gnezdo narezale kostanj (slika 1), medtem pa je prvi nosilec liste KRS, DUŠAN PAVLIČ, po telefonu urejeval še nekaj zadev, kot se za pravega poslovneža spodobi (2). Najprej so nas zabavali NOVI SPOMINI v novi zasedbi (3 in 4). Po dolgem času sta se spet srečala tudi JOŽE BOHORČ in FRANCI RAJGL (5) in obujala stare spomine. Prišli in zapeli so tudi člani družinskega ansambla FRANČIČ iz Šentjerneja (6), pozornost pa sta vzbujala predvsem hči in ata Frančič, ki sta se pevsko lepo ujela (7). Na kostanj je prišla tudi trojica dolenjskih glasbenikov iz drugih ansamblov: MARJAN TURK, PETER FINK in MILAN RADIVOJEVIĆ-SANTANA (8). Čebljali so o dogajanju na glasbenem prizorišču, lupili kostanj in bolj malo pili. Iz Bele krajine je na piknik prišel ansambel ANDREJA BAJUKA (9), za njim pa je oder zasedel JOŽE BOHORČ (10). FRANC POTOČAR (drugi z leve na sliki 11) je s seboj pripeljal kar gručo harmonikarjev različnih generacij. FRANCI RAJGL pa je zaključil glasbeno srečanje, kot vedno, z nasmehom (12).

MARJANA, BOŽICA in NADA DUŠAN PAVLIČ Novi spomini Novi spomini JOŽE BOHORČ in FRANCI RAJGL Ansambel FRANČIČ Ansambel FRANČIČ
MARJAN TURK, PETER FINK in MILAN RADIVOJEVIĆ-SANTANA Ansambel ANDREJA BAJUKA JOŽE BOHORČ FRANC POTOČAR FRANCI RAJGL
 
Copyright © 2005 Radio Sraka d.o.o. Vse pravice pridržane